Summering 2014!

Mitt år har varit händelserikt, spännande och framför allt väldigt utvecklande. Började med en flytt till Stockholm och nytt jobb och ny bostad. Har älskat Stockholm lika mycket som jag förväntat mig att göra! 
Jag firade min 25 års dag i Dubai med tjejerna. Det mest underbara resa med once in a lifetime moment som att bada med delfiner, dansa på stranden mellan skyskrapor och havet. Rida kamel ute i öknen, safari, galet bra nattklubbar , shoppingen var total och stränderna var så fina! En verkligen oförglömlig resa och att dessutom få fira sin födelsedag på ett ställe där man drömt om länge slår allt. Sen åkte vi iväg till pappa och träffade honom!   Och över påsk var det dags att åka till mamma. Sen flög vi iväg till Kreta en vecka. Och den resan är och kommer förbli väldigt oförglömlig också för där var jag med mitt hjärta. 
Sommaren jobbade jag på, men njöt av Stockholm!  Sommarkvällar vid vattnet , grillkvällar på altanen, några kvällar på Gröna Lund och självklart några utnöter också. I augusti åkte jag och Jessica till Nice! Super mysigt och härligt! 
September åkte Diana och jag till London en super snabbis för shopping. Det känns som jag har hunnit med en hel del trots väldigt mycket jobb och få semester dagar. Är så tacksam över detta år. Tack alla inblandade och tack alla ni som gör vardagen till den bästa! 
Puss Sandra 







Gott nytt år!

Gott nytt år hälsningar från sängen.. 21.00.. Har haft min värsta natt på länge. Frossa, hög feber och en sömnlös natt. Någonting hände när jag kom hem från jobbet igår. Har känt mig trött och hängig några dagar och faktum är att det började efter att jag va på massage i lördags. Har känt mig små hängig och konstig.Men igår bröt det ut. Nästan 39 graders feber hela natten. Så denna dag har spenderats i soffan. Vaknade av att mitt hjärta helt plötsligt väcker mig med massa mat och frukt. Han är bäst i alla lägen! Har känt mig lite bättre ikväll men vågar inte hoppas på något! Godnatt! Imorgon är start på ett nytt kapitel! Gott Nytt År! 







God Jul!

Första året Diana och jag firar på olika håll. Tiderna förändras , bara att inse det. Jag va iaf med mamma och Diana firade uppe i luften med hennes fina kärlek. Själv är jag redan tillbaka till Stockholm. Hem för ett litet julbord och sen iväg till min fina.  Hoppas alla haft en fin jul! Va rädda om varandra.  
Puss Sandra 







Snart jul!

Oj vad tiden går! Passar på att lägga ut bilder från helgen och även dagens  selfie!  Från underbar promenad i solen med mitt hjärta till super gott julfika framför Sunes jul! :) 
Puss Sandra 








LoveRunFree

Hittade massa gamla bilder häromdagen. Åh vad man längtar till solen! 



3 advent!

Solen skiner och jag ska snart ta en lång promenad i det fina vädret. 3 advent idag. Hur snabbt går tiden egentligen? 
Igår var jag iväg med tjejerna för lite tapas och några drinkar! Så mysigt och gott! :) 
Puss Sandra 




Hairbyme













Julfest med Orup!

Igår var det dags för årets julfest! Vi började kvällen på Hamburger börs och Orups julshow! Där bjöds även på julbord. Så himla gott!!  Och Orup, hur grym är han inte!!?! Hur bra som helst. :) 
Sen gick vi vidare Cafeet där det hölls Dubai tema. Hela kvällen gav massa härliga flashbacks, Cafeet Dubai och Orup med låten MAGALUF! Grym kväll med gänget!  :)  
Idag var jag tvungen att kolla igenom massa gamla bilder från Magaluf. Jag kan inte sluta tänka på hur mycket kul jag och Diana gjort tillsammans. Vi är oslagbara ihop. Haha.. 








 Puss Sandra 

Andra advent!

För en vecka sedan var det dags för jul bak här hemma. Vi bakade massor av lusse katter nästan 100 st. Baby ville ta med lite hem också, annars hade dom inte fått plats i frysen. Sen bakade vi pepparkakshus. Slutade dock inte så bra. Resulterade till en fet brännblåsa och ett kraschat hus.. I veckan byggde vi ihop det och ställde bredvid Dianas och Ms hus. Tycker vi vann tävlingen om snyggaste huset! 


Idag har jag kollat igenom alla avsnitt på julkalendern. Jag gillar den!!  Man blir aldrig för gammal för sånt! 
Btw om en månad fyller vi 26 år! Hur sjukt är inte det!!! Där kan vi snacka åldersnoja..  Vad åren går fort..  




Fick en fantastisk bukett av mitt hjärta! 



Puss Sandra 

RSS 2.0