Just right now.

I just had a call with G! :) Och använde min svengelska som sakta
men säkert faktiskt(!) blir bättre och bättre för varje gång!
Bild tagen sen i somras. På hans Örebro- visit medans han fortfarande bodde kvar i Sverige.
Puss Sandra



What happens !

Oturen tar följe vart vi än går. PÅ kort tid har vi varit tvugna att panikflytta, samtidigt som vi jobbat som galningar. Vi har envisats med tekniska prylar som har gått sönder så fort vi tagit i dom. Nästan blivit av med en vän när hon skulle hjälpa oss med en elsladd i köket. Speglar har rasat. Eluttag har flugit ut ur väggen, vilket resulterat att Bella inte kunnat vara i våran lägenhet. Vi har behövt slänga ut tusenlappar för att reparera grejer. Fått böter , senast för några timmar sedan. MEN äntligen några blåmärken rikare och tusenlappar fattigareså står allt på sin plats!
Dock ser min Dubai resa inte så ljus ut  för varje dag som går...

Undrar när det vänder ? Om de vänder ?
De här är några av få  grejer i min vardag. Många av mina vänner blir chockade av att få höra allt, medan andra säger att dom inte är förvånade. (Antagligen vana vid att höra nya historier everyday).


Otur, tur, otur. .

Kan man inte bara få försvinna ibland. Ett litet tag?

 

Puss Sandra


Julen är här!

Idag är det 25 december. Juldagen. Hemvändar helgen. Julhelgen. V.52 (imorgon). Och väldigt , väldigt blåsigt! Det blev en grön jul som väntat. Spelar ingen större roll för mig.Försöker hålla mig mest inomhus i dessa tider ändå. Julen spenderades hemma hos mamma i Nora. Vi var bara 3 stycken, och lilla Bella. Men tänk så mycket kärlek! Julen är verkligen en tid för nära och kära! Igår på förmiddagen åkte vi till mormor och morfars grav och tände ljus. Och skänkte en liten tanke till dem. Dom har det nog bra däruppe. Det tror jag.
Hela Julafton befann jag mig framför tvn med en stor godis skål, mina favoriter skumtomtarna och julmust. Massa bra program. Kalle Anka var prio ett , liksom för många andra med. Som vanligt äter man alldeles för mycket jul mat också. Men jag älskar julmaten!
Idag har vi flyttat heeela långa dagen. Det tar aldrig slut på grejer. Inte nog med att vi har alldeles för mycket att göra så ska de alltid ,alltid inträffa något!!! Och såklart gjorde de det idag med. En spegel ramlade ner från väggen(tur att spegeln höll), dock gjorde inte eluttaget det!

Vågar inte röra den där, Andre ska få komma och kolla till detta.

Imorrn fortsätter flyttresan...

Hoppas blåsten har gett sig då, för nu ser det ut som att föntstren håller på att blåsa in. Haha, fattas bara det också?!

Btw, första året jag inte går ut en annandag. De är ju den här dagen alla pratar om.

Men Nej tack- jag har fått nog av Örebro.

Jag har det alldeles för bra här hemma.Diana + jag+ GLEE- maraton! ♥

 

Ha en fortsatt bra Jul!

Puss Sandra

 


God Jul ! <3

foto0631 (MMS)

God Jul ! <3


MerryXMas! :)

foto0617 (MMS)

MerryXMas! :)


What a day!

Stressig dag. Igen! Folk är galna! Haha.. Underbart att det bara är två dagar kvar denna jobb vecka. Idag efter jobbet åkte jag och Anna direkt till Ikea. Jag var på jakt efter det vita shabby chic bordet vi hittat! Trodde inte Ikea hade sådana, men det var verkligen fint! Det kommer passa så bra i  vårat nya kök. Efter nästan timme, hade vi fått in hela bordet i bilen och åkte mot stan igen. Nu står det på plats i nya lägenheten och väntar på att bli ihopskruvat. Tack Anna, så himla mycket för hjälpen!

 

Ska bli otroligt skönt med en ny fräsch lägenhet!

Enda nackdelen att flytta just  nu är väl för att  de är den stressigaste tiden på året- julen!

Puss Sandra


"Get over it "

Från början var allt ett spel. Som övergick till en lek. Som övergick till något mycket värre.


Jordens snurrigaste dag. . .

Mitt huvud snurrar. Jobb.Jobb.Jobb. Det är fullt ös, superkul! Men min hjärna hinner inte riktigt med i takten.
Idag tror jag att jag har haft jordens snurrigaste dag.


Världens Bästa Diana! ♥

Byggare Bob

I helgen har vi lekt Buggare Bob och målat, spikat, hamrat och ramlat! Haha.. Jag känner mig som en riktigt karl. Har varit på Ikea två gånger och haft bilen full med grejer. Har fått hjälp av nära och kära och det betyder så himla myket!!♥ Igår var vi i lägenheten i tolv(!) timmar! Kom hem 23.00. Och idag har vi fixat från 11- 19. Mina armar är döda. Ikväll skulle Karin byta kontakt i våran lägenhet. Smarta som vi var så stängde vi dock inte av elen. Så när Karin klipper i sladden så smällde det och blixtrade de så jäkla högt! TUR att hon höll i gummihandtaget! Herregud...
Vill inte tänka tanken på va som skulle hänt. I fredags skulle Diana och Karin handla målarfärg och tappar hela burken och den går sönder! Så de är vit färg på hela golvet inne i buiken. Idag när vi åkte till Marieberg på motorvägen, visade Karin sin backspegel vid vägkanten som flög av bilen häromdagen. Oturen tar följe med oss var vi än går.
Nu ligger jag i soffan, äter pepparkaksdeg och kollar på Beck! Det är många soom hör av sig , och jag lovar att ge er alla en update av vad som händer, var vi flyttar osv men just nu är det bara för mycket.
Ha en fin söndagskväll!
Längtar massor till sommar och värme!
Puss o Kram

On my way . .

Imorgon ska jag på med målarbyxorna och måla, måla!  Köket kommer bli toppen fint! Ska även köra lite grejer redan imorgon. Det känns som en befrielse att komma iväg , bort från den här lägenheten. Det här är nog bland det värsta jag varit med om. Min rädsla har tagit över och mitt psykiska välmående är inte helt hundra . Jag känner mig mer död än levande  efter denna jobb vecka. Men att få nyckeln imorgon är verkligen guld värt !♥


MyLOVE!

foto0609 (MMS)

MyLOVE!


T o d a y !

foto0591 (MMS)

T o d a y !


Kalas, trolleri och äventyr!

Mysig weekend i Stockholm! Det var precis som jag tänkt mig.
Julstämning, massor med folk, jul musik, julklappshandling och som i sin vanliga ordning slår NKs skyltfönster rekord varje år. WOW!
Medan Diana och Carran laddade upp med att sova nån timme innan vi skulle iväg
så passade jag på att springa ut på stan igen.
Hälsade på Philip en snabbis på jobbet, Grodan där han jobbar!  Mysigt ställe mitt vid Stureplan nästan. Jag och lokalsinne resuterade att jag fick ringa ett x samtal tiill Sandra för att få hjälp bland gatorna. Haha!
Firade Erik 25års kalas på kvällen. Det var hej vilt kalas, trolleri och äventyr! Efter några få timmars sömn var man på benen igen , dags för lite shopping på stan!
Några trötta själar anlände sedan på söndagskvällen till Örebro.
Jag, Diana, Carro!
Födelsedagsbarnet!
Jag och Viktor !
Partybussen dvs. våran åktur !
Galen tur i bussen !
Puss o Kram Sandra

Kontrakt!

Påskrivet.
Tänk att en papperslapp kan vara så mycket värd!





Salongens nya blogg !


Nu har jag ordnat en egen blogg för salongen !
Där kan ni hålla er uppdaterade om våra mässor, kurser, erbjudande och dagens bilder från salongen !
Följ oss här: www.tvaklippare.blogg.se .


Om mindre än sex timmar ska jag upp och fixa mig innan vi beger oss iväg till Stockholmo !

Good Night !

Puss Sandra

Hufvudstaden väntar!

I helgen åker jag och tjejerna upp till vår fina Hufvudstad (som jag besöker alltför sällan), för att fira Eriks 25 års dag, vilket jag tror kan bli riktigt lyckat! :)
Vi kommer ägna helgen åt shopping, hotellmys, middagar, kalas och party!!
Bara unna oss massa gott och massa tid tillsammans!
Kolla på lite julklappar och njuta av julstämningen som är högt och lågt.
Ska även förbi och kika på NKs skyltfönster. En årlig tradition.

Puss o Kram

Sandra


Bästa på länge !


En sån här julklapp har jag väntat på länge...
Idag har jag fått den bästa julklappen man kan tänka sig! ♥






Örebro !


Sprutoooor !

Aj ! Jag blir bara rädd när jag hör ordet spruta. Jag sitter och läser runt lite. Man ska tydligen vaccinera sig mot Hepatit om man ska reser mycket. Speciellt längre resor. Jag vet inte riktigt om Dubai hör till dessa ställen men jag kan nog tänka mig det. Jag tror jag måste boka tid på Läkargruppen nu efter jul.
Jag skjuter på det så länge det går, för jag vill verkligen iiiinte! Vaccin är något jag alltid brukar stå över, helst.


Andra Advent- O´Helga natt!

Sofforna står ihopställda nu. Diana och jag har bildat en dubbelsäng! Smart va? Hur som helst. Idag åte jag hemåt till Örebro. Helgen har varit så lugn den kan bli. Jag behövde det verkligen. Alla tankar tar över ibland. Och tar all min energi. I helgen var den på noll. Nu är det lite uppladdad iallafall.
Jag fick ett samtal ikväll. Vågar inte hoppas. Kan det verkligen vara så att oturen har vänt? Nej,jag vågar inte hoppas. Jag tar en dag i taget denna vecka. Imorrn ska jag ringa några andra viktiga samtal. Vi får helt enkelt se hur de går!

Har varit och kikat på O´Helga natt ikväll på stortorget! Massa folk, skratt och underbar stämning. Mina fötter larade dock inte mer än en timme i kylan. Sen var de dags att gå hem och komma in i värmen. Några av artisterna var Shirley Clamp och Tomas Dileva. Han sa några väl valda kloka ord. Dom ska jag tänka på.

Nu ska jag blunda om en stund!
Godnatt!
Puss Sandra


Julmarknad i Nora!

Tiden går fort när man har roligt ! Hela veckan har sprungit förbi, fortare än vanligt, trots övertiden på jobbet denna vecka! :) Det är tur att man gillar sitt jobb! Igår var jag bara helt slut när jag klev in hos mamma vid halv åttatiden. Hade en full dag på jobbet från 8.30- 18.30 när jag låste dörren och sprang iväg till bussen. När jag kom hem orkade  jag knappt prata , såg lite suddigt på idol innan mina ögon strejkade. Det var den fredagskvällen!
Vaknade tidigt, vilket är typiskt när man väl får sova ut. Jag har för mycket i huvudet som snurrar. Jag antar att det är det som spökar. Och efter en veckas sovande i en soffa så var det otroligt skönt att äntligen(!) få sova i en säng ! :) Just nu är mitt liv lite k a o s ! Eller det håller på att ordna upp sig. Men ni vet min otur med allt. Jag blir ofta påmind om " ett steg fram, två steg bak". Och såhär i efterhand kan jag oftast skratta åt allt galet som händer. Men just när det händer är det jobbigt, kaotiskt, hjärnan strejkar och man vill bara försvinna. Hursomhelst, i veckan hoppas jag på en grej! Ett beslut ska tas.
Idag har det varit den årliga Julmarknaden i Nora. Mysigt, men dock inte mysigt väder- regn! Regnet övergick till snö men då hade jag redan för längesedan flytt in igen. Det blev en snabb sväng , endast för att inhandla lite Nouhgat. Mums! Eftermiddagen har jag spenderat i soffan, med en liten söt Bella vid min sida. Min bok. Och min godispåse. Mycket bra lördag!
Och om en vecka, kommer jag befinna mig på ett av Stureplans täta dansgolv, med mina nära o kära och dansa tills småtimmarna är nådda. Tills fötterna har strejkat. Tills musiken har tystnat.

Puss Sandra

Absolutely.The. Best.

Oslagbara! ♥


RSS 2.0