True story

True story in  :    www.dianatwin.blogg.se



...

People are strange !!!


Spechless..

Jag är så trött på allt. Så fort någonting går bra och jag känner mig stark så får jag alltid motgångar. Så otroligt trött på detta.. Hela helgen har jag spenderat i min jävla säng. Tack till den person som smittade mig med magsjuka. Antagligen i ddetta fall min egen syster men någon smittade henne! :S Gaaah! Fucked up with everything...
Min mage skriker efter mat, men jag kan inte äta. Gårdagens mat intag , två glas blåbärssoppa, en isglass och en liten skorpa. SKa försöka få i mig en skorpa nu också..
Har kollat upp lite flygtider. Har hittat en i augusti och i september. I Will go back to Mallis Cala Dór ! :)









H a p p y


MAGSJUK!!!! :( :( :(

Inatt vaknade jag av att jag var tvunggen att spy! Och sedan fortsatte de..  Mer än en gångi timmen. Det är det värsta jag varit med om. Det toppade mina nässelutslag och det troddejag ingget kunde göra.. Idag har jag fått i mig en liten isglass! Jag kan inte äta, inte ddricka, inte stå på mina ben. Jag är mer död än levande. VARFÖR ska allt gåemot mig och min syster????
Vi har vart iväg på en underbar resa , men den lyckan sitter inte kvar när detta händer. Jag hade en fullbokad helg nu. Klippa mina kusiner, som skulle iväg på nåt ikväll, extra jobba imorrn . Hade hittat en flygsttol nu till Mallis och räknade ut att jag skulle fått in pengarna till den kostnad i helgen, MEN ICKE!!! Jävla skit!!!!! Inte nog med de så skulle vi packat de sista eftersom vi flyttar på tisdag, men som allt jävla annat så blir inte de heller av.. Jag är så arg o ledsen. Jag mår skit just nu.... Kan bara glädjas när jag ser på alla bilder ifrån CalaDór!



I had the time of my LIFE in Cala Dór! <3 :D

Im back in Sweden! Vi kom hem i tisdags eftermiddag. De känns tråkigt, hade gärnat stannat kvar!!! Jag har haft den bästa tiden i mitt liv! :) MAllorca Cala Dór är den mest underbara och fina plats jag har sett!! =)
Jag åkteiväg med Diana , vilket var ett stort steg bara de, eftersom ingen av oss kan engelska speciellt bra! :P
Jag har träffat underbara människor!! SÅ vänliga och gulliga hittar man knappast i Sverige! Varför är svenska så kyliga och kalla? En bra fråga. Lär inte hitta någo svar på denna..
Vi har spenderat våran vecka med människor från hela världen. Attila är från Turkiet, Carlos från Karibien, Juan från Argentina, Daniel från Uruguay (eller hur de stavas:P) sen massa holländare :) hihi..
Vi har spenderat timmar på alla underbara vikar, Cala Do´r, Cala Gran, Cala Esmeralda och Cala Ferrera ! De två första dagarna var dåliga, så vi fick 4 soldagar av 6 :) Vi har haft stunder där vi har skrattat ihjäl oss till stunder där vi suttit och gråtit för attt vi ska lämna allt o alla. Vi har skämt ut oss ett X antal gånger. Jag ramlade i en trappa framför ett killgäng, inte så kul! Eftersom vi inte behärska engelska så bra så har de blivit ganska mycket missförstånd, när de gällde at beställa mat , betala med Euro m.m. Hahaha! Som Diana sa, jag finner inga ord  bara AMAZING!!
Jag har fått vänner för livet! Och jag tänker åka tillbaka i september för att hälsa på igen , can´t wait! :)
Men innan dess måste jag bota min flygrädsla, jag har aldrig varit så rädd som jag var på flygethem. Jag hade ångest hela vägen hem. Planet var 1 timme försenat, och landningen var den väärsta. Vi höll på att välta! ALla skrek i hela planet :( Usch! Men de är värt att må lite dåligt, för jag har verkligen haft den bästa tiden!! :D
LOVE MALLORCA CALA DÒR! ♥










Puss Sandra


Mallis tomorrow!!! <3 Mina märken är borta!!!

Hur lycklig tror ni jag känner mig? Mina märken är borta!!! Varje morgon har jag knappt vågat  lyft på täcket och kollat på min kropp, för jag har varit täckt av nässelutslag. Jag har trappat ner på medecinen och fått börja med en annan. Den ska jag fortsätta äta en vecka. Läkarna säger att det inte ska vara nåt farligt att sola med, så det hoppas jag inte att de är heller.
.
Inte ett märke kvar...

Sista märkena fanns på händerna, och på mina fötter. Thank God att dom är borta!

Imorrn åker vi till Mallorca, som vi planerat. Jag har inte vågat tro någonting, eller hoppat på något. Jag har fortfarande inte den där spännande känslan i kroppen som man har när man ska resa. Jag har inte ens packat min väska än. Min enda energi idag gick åt att handla en bikini i sista minuten alltså!
Nu ska jag mysa med mamma!
Här är min nya bikini::

En beandu topp och en vanlig bikini top! Kunde inte välja vilken, så jag tog båda två, volang toppen är för söt :)

Nu blir det lite vila i bloggen på en vecka!
Ha det så bra allihopa!

MALLIS NEXT!!!!♥
Puss Sandra


Lördag.

Ännu en dag med prickar... Inatt kunde jag sova nästan hela natten iallfall. Jag vaknade vid 4 av att de kliade lite, men absolut inte som det varit tidigare. Märkena har flyttat sig så det sitter mest på händerna, armar, benen och fötterna. Det låter hel knäppt men de känns som att utslagen flyttar och vandrar ut från kroppen. Jag hoppas det är på rätt väg iallfall! Men jag vågar inte tro på nått längre.

Känner mig mer död än levande...

Min medecin gör mig till en zombie. Ena stunden går jag på hög varv, är uppstressad som bara den. Nästa stund ligger jag som i en dvala, helt borta.. Det är otäckt hur det kan ändra sig så snabbt.
Inatt hade jag den värsta natten ever!! Jag vaknade ca. 01.20 och slängde av mig min pyjamas. Jag var röd som en tomat och allt kliade och brände så jag visste inte vart jag skulle ta vägen :( :(
Mamma fick läggga iskalla blöta handdukar på hela kroppen, det blev lite bättre, men dom blev snabbt varma eftersom mina utslag är brännheta. Klådan höll i sig till runt 04.00. Då tillslut somnade jag med dessa handdukar på mig. När jag vaknade hade jag fortfarande lite kvar på kroppen, så då var det dags för mer medecin. Bläää!
My life suck just nu.. Jag är van att allt går bra i mitt liv, jag har egentligen inte haft någonting attt klaga på. Men det är nu jag inser att man ska vara nöjd med det man har, inte utsätta sin kropp för påfrestningar som man egentligen inte behöver göra, bara för man känner att de är ett måste.
Hur som helst, jag har mest sovit bort min dag idag. Gråtit några skvättar över att min MALLIS resa ser väldigt mörk ut just nu, eftersom läkaren förbjudit mig att sola! :( Thats life. Jag måste blicka framåt! Jag tar en dag i taget.


Det här är det mest vidrigaste jag varit med om. Denna klåda går inte att beskriva..


Tack till mina fina vänner som bryr sig, det värmer i hjärtat!♥

Puss Sandra

Nässelutslag!!!

Lite update.Tidigt imorse blev det ännu ett akutbesök på sjukhuset. Då hade jag legat vaken hela natten och kliat (försöker att låta bli) men det kliar överallt. På fötterna, händerna, benen låren ansiktet till o med , ÖVERALLT!!! Det liknar nässelutslag. Ringde sjukvårdsupplysningen inatt och dom sa att jag skulle ta en dos till med kortison tabletterna och att de skulle gå över eller så skulle vi åka in på engång. Eftersom jag är envis så valde jag att stanna hemma, ta dom där jävla tabletterna och hoppades på att få sova. Men Nej! Klockan 7 gav jag upp. Något står ju fel. Men dom hittar ingenting. De enda dom kan knyta är stress . Har googlat runt lite och ser att det verkar vara rätt vanligt. Det är nog bland de värsta jag varit med om. Hatar att känna mig klen. Men de är fan rätt ord nu. ¨
Tog några bilder inatt. Man ser inte så bra, de är hundra gånger värre irl. Och som sagt de är över hela kroppen...







Det här är det mildaste av de som varit. Det ser inte helt okej ut.. :(
Dom säger att de kan va stress, men inte fastställa !
Någon som varit med om detta förut??

Sandra


Allergi reaktion? Utslag! Av vad? :(

Igår ägnade jag närmare 3 och een halv timme på akuten i lindesberg. Vi lyckades ta oss hem till klockan 01.00. Eftersom mamma är lika rädd som oss andra i familjen att köra på mörkertid så gick de i 50-60 km / h på en 100 (!) väg, tro det eller ej, men vi var en säker trafikfara! ;)
Jag var bara glad av att komma hemoch sova.
Jag hade haften häktisk dag påjobbet igår. Precis som alla andra dagarden sista tiden. Mycket snurrrar runt i huvudet. Man vill hinna med så mycket som möjligt. Festa , träna , umgås med vänner! Men trots de har man ju bara 24 timmar på ett dygn. Hur som helst jag har stressat sista tiden!!!
När jag kom hem igår så fick jag en allergisk reaktion av något(vet inte vad) så de blev sjukhus besök med detsamma! Fick inga egentliga svar, men jag såg inte allfär välrden ut igår. Jag fick utslag och blåsor på hela kroppen. Från topp till tå och dom kliade :/  Läkaren kunde inte konstatera vad de var för nåt men att det har med mitt imunförsvar att göra. Jag fick krotison tabletter och allergi tabletter som gör att märken ska försvinna.
När jag vaknade imorse var ALLT borta! Inte en prick syntes! Men när jag kom hem idag, vid samma tid runt 19.30 så blossar märkena upp igen på en minut! :( och kliar!! :(
Jag vill inte inse att det tyvärr kan vara stress utslag. Jag har sökt endel på internet och allt tyder på det! 
JAG MÅSTE verkligen ändra mina dagar, få ut mer tid till mig själv. Inte tänka på alla måsten innan och efter man kommit hem efter jobbet. För det är inte värt de som man kan drabbas av. Jag mår inte helt okej allstå!:/
BARA jag kommer iväg till Mallis nu, så ska jag vila min kropp. Släppa alla måsten. Släppa allt tänkande. Dee kommer bli great!♥

Nu ska jag trotsa alla som är ute och partar ikväll genom att lägga mig i soffan! Funderar på att jobba imorrn, men med tanke på mn hälsa så får jag se vad de blir!

Trevlig kväll alla!
Pusss

Jag är så van att hålla gång med någonting hela tiden. Och att något händer ,
 jag är absolut ingen människa som mår bra av att bara sitta inne.







Sunday , with my family <3

Har tillbringat hela helgen hemma med min underbara familj! =) Man borde verkligen uppskatta den mer än man gör!
Utan din familj och dina vänner vore man ingenting!
Det har varit en underbar helg iallafall. Jag har varit iväg en sväng till solariumet, egentligen är jag mot det men jag måse få lite färg nu innan resan! ♥
Sitter och färgar håret nu. Skönt att bli av med den fula utväxten. Som bobby säger : "Polska utväxten" haha! Han är skön ;)
Tittade igenom lite på vad jag ändrat mina toner i håret sista tiden. För ettår sen var jag nästan vi i håret. Väldigt kall nyans. I somras gick jag till en kall mörk nyans och trivdes inte alls. Så nu har jag varit guldblond sista tiden. Jag trivs i den, men visst saknar  jag mitt platina blonda hår! :)
Vi får se vad nästa proojekt blir! Deen här gången får det bli guldigt iallfall =)
Visar några picture jag hitta:




Vad tycker ni?
Platina eller lite mörkare?





Senaste bilden på mitt hår!
Puss o Kram
Sandra


Bikini letande..

Varför ska det vara så svårt att hitta en bikini man trivs med? ANtingen sitter överdelen dåligt eller så sitter underdelen dåligt. Jag hittade en skönhet hos Gina tricot häromdagen! =) En svart med röd rosa blommor, jätte gullig! Men den sitter inte riktgit som jag vill att den ska göra. Men jag gillar den skarpt.. Hmm.. Får se om de blir den iallafall =) Måste ju ha en ny nu när vi ska till Mallorca.

Nu läste jag på tvn att Askmolnet är påväg tillbaka...Och att de flesta flygplatseer i Spanien är avstängda. Gaaah! Fan om vi inte kommer iväg! :/ Har sett fram emot denna resa länge nu!! :D¨

Ska fortsätta flytt packa nu, de tar längre tid än vad man anar.. Puh..!
Ha en bra dag alla!
Puss Sandra 


Saturday! <3

Morgonen började med massa mys med min lilla Bella! Älskar att vakna när hon ligger bredvid mig ( okej nästan uppe på mig ) och viftar på svansen! Man ser hur glad den lilla busungen är =) Vi låg var till halv tiio nästan.. Sen gick vi en skön promenad. Man piggnar alltidtill ganska snabbt när man är ute på morgonen. Sen åkte jag och mamma en sväng på stanoch uträttade lite..
Jag tog en fika med tjejerna, Emelie och Therese :) Vi har ALLTID så mkt att prata om!! Vi blev kvar där 2 och en halv timme nästan ! Vi kom överrens om att vi kommer ha en grym sommar ihop ;) Och det vet jag redan nu att de kommer bli!
Nu har jag precis varit ut med Bellis igen och borstat igenom hennes toviga öron.. Hon gillar att man gör henne fin, fast hon är redan världens finaste tjej! ♥
Sitter och lyssnar på music och känner hur  det kryper i kroppen över att det faktiskt snart är sommar! Mindre än en månad kvar till flytten. Det kommer bli underbart! :)
Snart kommer Diana hem och då ska vi grilla! Mums!


Dessa snyggingar fikade jag med today!
Jag och Emelie körde bil ner på stan, vi både är nog lika farliga ;) Hahah.. Att köra bil är inte alltid lätt, sspeciellt när man inte kör så ofta.Jag tror jag har tunnelseende!  Haha...

Igår tog jag avsked av Sandra, hon åkte upp till Sthlm igår och ska kika på Älskade Gaga ikväll!
 Vemhade inte velat vara där?
På söndag åker hon tillbaka till Greece , men vi har redan börjat planera Inflytningfest och välkomst fest på samma gång ;)

Nu blir de mat!
Puss o Kram
Sandra




f ö r d o m s f u l l .


Friday, lovely!

Vilken vecka! Det började tungt i måndags efter en ganska sliten helg ;) Tisdagen bjöd på massage efter jobbet vilket gjorde att man fick lite krafter tillbaka. Jag har äntligen  kommit igång med mina promenader och lite träning igen,så skönt :)  Man känner sig mycket piggare på en gång! =) 
Veckan gick ganska snabbt ändå´. Jag ölskar fredagar ochkänna att man ska få två lediga dagar avv avnjuta :D
Jag fick jobba över idag, de är iofs inte så ovanligt på fredagar, men idag hade jag en sen kund. Så jag kom iväg från jobbet 19.15. Nu ligger jag framför tvn med nya datorn i knät! Jag gillar den!! :)
Dock är alla foton var på den andra, men demåste fixas, om jag får tag i nån händig karl..
Ska mysa med familjen nu.. ♥
Vi hörs imorgon!
 Ps. Bara 10 dagar kvar till sis och jag drar till Mallis! Ds.


I helgen ska jag färga håret, men jag tänker fortsätta vaara lite guldig, Diana har lite mer åt de kalla hållet, men jag har alltig varit de , så känner vara att ha en varm ton i sommar :)


Lyckorus!!!

 

Jag känner mig så otroligt lycklig! Det är snart sommar. Jag åker till Mallorca om två veckor. Sötaste Sandra är på besök i Sverige i en vecka, hon överraskade oss igår (glädje tårar) !  : )

Jag har haft en jobbig tid innan, och det är nu jag känner mig riktigt stark igen! ♥


Lite bilder sen helgens bravader!

Nu ska jag krypa ner och sova :)
Godnatt!
Puss Sandra


V a l b o r g 10 ´


Fredag
VALBORG 2010

Lördag

Grym helg!
Bakis med stort B...

Puss puss puss!


RSS 2.0